Neaplikujte na poškozenou pokožku nebo na ulcerované místa
Krém na nohy Grahams Natural Diabetic Foot je určen pro každodenní použití na neporušenou pokožku diabetiků. Masáž poskytuje rychlou hydrataci pokožky, pomáhá stimulovat místní oběh a vede k pohodlné nemastné bariéře pokožky. Je určena jako profylaxe na pomoc při zmírnění stavů spojených se syndromem diabetické nohy, jako je suchá pokožka, důsledek zhoršené bariérové funkce kůže, lokalizovaného ztluštění a / nebo predispozice k ulceraci nebo popraskání kůže, zejména na chodidlech.
Grahams Natural Diabetic Foot Cream používá výhradně zvlhčující NMF, o kterých se zjistilo, že jsou nedostatečně zastoupeny v diabetické pokožce, konkrétně: močovina, sodík PCA, betain, kyselina hyaluronová a kyselina mléčná.
Mazací a zvláčňující oleje a vosky pomáhají chránit a podporovat strukturu a funkci pokožky a stimulují normální metabolismus pokožky. Normální zdravá pokožka profituje z použití vyváženého množství cholesterolu, ceramidů, esenciálních a neesenciálních volných mastných kyselin. Změněný metabolismus diabetiků zapříčiňuje, že pokožka obsahuje nadbytky cholesterolu a ceramidů spolu s nedostatky esenciálních a ne-mastných kyselin. esenciální volné mastné kyseliny. Grahams Natural Diabetic Foot Cream byl vyvinut tak, aby obsahoval rovnováhu esenciálních a neesenciálních mastných kyselin z různých botanických zdrojů a minimalizoval hladinu cholesterolu a ceramidů.
Preferované jsou dva typy mazacích a změkčujících lipidů,
Chlorid distearyldimonium, isopropylmyristát a lněné oleje pomáhají udržovat rychlou hydrataci pokožky hluboko a zanechávají velmi jemný suchý voskový povrch (bez mastnoty), aby se pokožka cítila pohodlně tlumená proti suchu a tření.
Antioxidanty jsou nedílnou součástí složení. Oxidační stres a zvýšená tvorba volných radikálů souvisí se zánětem kůže a jsou uváděny jako jeden z nejdůležitějších faktorů v patogenezi vysušení, disfunkce a stresu při syndromu diabetické nohy. Studie ukazují, že jedinci s cukrovkou mají vysokou hladinu peroxidace lipidů a snížený antioxidační stav. V Grahams Natural Diabetic Foot Cream jako antioxidanty se používají jednoduché (tj. Tokoferol) i komplexní polyfenoly z granátového jablka, listů kopřivy, měsíčku a červeného jetele.
krém vypadá jako lesklá neutrální béžová až žlutá barva a jsou stále viditelné potenciálně velmi malé fragmenty bylin. Má přirozený přírodní jemný voskový zápach. Zpočátku je velmi jemný, rychle a snadno se pohybuje po pokožce, což vede k rychle vstřebatelný „mokrému“ pocitu a zanechává hmatatelný, nelepivý a měkký práškový voskový ochranný povrch. Tento výrobek byl vyroben v Austrálii podle GMP s použitím přísad (pomocných látek, jiných než léčivých látek). NENÍ určený k aplikaci na otevřené rány a není na ni vhodný. Uchovávejte při teplotě do 30 stupňů, v původním uzavřeném obalu, chraňte před mrazem. Pokud krém má atypický zápach nebo změny konzistence, je důležité ho NEPOUŽÍVAT.